2622026148 6936797192 Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Αμαλιάδα
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εργαστήριο Ζυμαρικών Αμαλιάδα
 
Το εργαστήριο ζυμαρικών “ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αμαλιάδα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρησή, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και την πώληση ζυμαρικών εξερετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης. 

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά παράγουμε με αγάπη και μεράκι παραδοσιακές χυλοπίτες, λαζάνια, κριθαράκι, κουσκουσέ, τραχανά ξινό και τραχανά λαχανικών.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά αγνά υλικά, άριστης ποιότητας, χωριάτικα αυγά, πρόβειο γάλα, αλεύρι μαλακό 50% και 50% σκληρό καταφέρνουμε να δημιουργούμε ζυμαρικά εξαιρετικής ποιότητας τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το εργαστήριο ζυμαρικών μας
 
είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μας για την παράδοση, την αγνή διατροφή και της οικογενειακής συνήθειας να φτιάχνουμε κάθε χρόνο τα δικά μας σπιτικά ζυμαρικά που προέρχονται από συνταγές που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου.

Η επιμονή μας στις αγνές πρώτες ύλες και η παραγωγή των ζυμαρικών μας με πιστή τήρηση των παραδοσιακών συνταγών, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία εκλεκτών ζυμαρικών.

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση, ενώ αποστέλλονται άμεσα σε όλο το νομό Ηλείας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος και σκοπός μας είναι να παράγουμε και να προσφέρουμε σε κάθε καταναλωτή προϊόντα άριστης ποιότητας και μοναδικά σε γεύση. Παράλληλα δεν σταματάμε να εκσυγχρονιζόμαστε και να εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.